Domacice sa Bosfora 50 i 51 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 50 i 51 epizoda

By  | 
Emel

Emel

Domacice sa Bosfora 50 i 51 epizoda
50 epizoda
Elif se na ručku sa starim koleginicama oseća neprijatno i debelo, jer je domaćica i voli da jede, dok one sve paze na svoju liniju. Kudret otkriva da je Zeliha htela da uzme odštetu od svekrvine smrti bez njegovog znanja, a Zeliha saznaje da je Kudret krio od nje novac i rasprava dostiže kulminaciju.

Policija ispituje Džemila i Merta u vezi nađenog leša u kovčegu.Mert staje u odbranu svog oca I govori policiji da je on slomio kovčeg kada je bio mali I da je njegovoj majci bio veoma drag,da je pokušala da ga popravi,ali nije uspela.Policija pita Merta kada je to bilo.On govori pre 6 godina.Mert se zatim nasamo  suprostavlja ocu što je ubio zenu I njeno telo spakovao u kovčeg.Otac mu govori da nije imao drugog izbora jer je ona htela da im ga oduzme.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


51 epizoda
Elif i Nermin imaju ozbiljnu svađu oko toga ko je kakva majka.Elif je ljuta  što je Nermin pruticem udarila njeno dete.Mert saznaje od Sune da je njegovo pravo ime Derja koje je kasnije promenjeno.

Jasemin saznaje da je pravi razlog posete njene majke ustvari da dođe da živi kod njih. Nermin se preispituje da li je dobar roditelj,jer ne zna ni omiljenu boju svom sinu,a ni njegovo omiljeno jelo.

Kudret koristi silu da natera Zelihu da potpiše da neće trošiti novac dok je on u zatvoru.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site