Domacice sa Bosfora 69 i 70 ep.,Kudret trazi test ocinstva - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 69 i 70 ep.,Kudret trazi test ocinstva

By  | 
Rastanak dvoje zaljubljenih

Rastanak dvoje zaljubljenih

Kudret trazi test ocinstva
69 epizoda
Elif se priprema za odlazak na razgovor za posao.Napeta je.Sinan  se raspituje kod Mertovih drugara za Merta.Gamze ga prisluskuje.

Zeliha odlazi kod Kuderta I pita je zasto ne zeli da izadje da je vidi jer je dolazila mnogo puta.Kudret je ljut,pita je da li je provela noc sa Levantom.Kaze joj da kad izadje ubice prvo njega,pa nju.Zeliha se vadi da je Levant neuravnotezena osoba I da ona ne vidi nikoga osim njega.Zeliha kaze da ce dovesti Jasemin I da ce mu ona ispricati sve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jasemin postavlja sigurnusni alarm u stanu.Govori Gamze da je alarm lazan.Gamze govori Jasin o Sinanu I kaze da ga Sinan nece prijaviti-,Merta.Elif je na razgovoru za posao,ona dobija sutra u 10 razgovor sa sefom.

Sinan I Jasemin razgovaraju.Sinan joj govori da je Handan ubila Figen. Sinan dobija poziv od policije,kaze Jasemin da je  Mert mrtav.Sinan I Jasemin  odlaze radi indetifikacije.To nije Mert.Jasemin pita Sinana da li je Mert njegov sin.Sinan joj kaze da dok mu Dzemil nije rekao on nije imao pojma da ima sina.Jasemin u zurbi odlazi.

Nermin sa svekrvom ima male rasprave.Sinan je zabrinut za Merta.Zeliha vodi Jasemin u zatvor,da laze u njenu korist.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site