Domacice sa Bosfora 88 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 88 epizoda

By  | 

Domacice sa Bosfora 88 epizodaDomacice sa Bosfora 88 epizoda

Jasemin dobija poziv iz zatvora I obavestavaju je da je njen otac uhapsen.Jasemin koja je tada razgovarala sa Sinanom pristaje da je on odveze u policijsku stanicu.U policijsku stanicu Jasemin saznaje da joj je otac uhapsen zbog voznje u alkoholisanom stanju.Oni razgovaraju o njegovoj zeni I Jasemin insistira da joj ispricaju das u njih dvoje otac I cerka.Njen otac pristaje.Odlazi sa Jasemin na zenina vrata I oni joj govore sve.Jasemin upoznaje svog mladjeg brata I srecna je zbog toga.

Kada je Nermin htela da pozove policiju i javi im da se Soner, lopov koga je videla u Zelihinoj kući, nalazi kod Adalet, Sonerova majka dolazi sa ucenom i sprecava ovaj poziv.Sonerova majka joj govori da ako pozove policiju I ona ce im reci da je njen sin ubio Zelihinu svektvu.Ona joj predlaze da jedna drugoj cuvaju tajnu. Ujak javlja Nermin da mu je zapaljen magacin i da sumnja na Kadira.Nermin mu kaze da ukoliko sumnja na Kadira kaze svoje sumnje kad bude odlazio u policiji.

Kudret dolazi kod Zelihe sa bebom koju je majka napustila.Zeliha je jos uvek skrhana bolom zbog gubitka svoje bebe I ne prihvata da neguje tudju bebu.Kudret je u pocetrku sam neguje.Zeliha se sve vise priblizava bebi I pocinje da je cuva,ona cak sa Kudretom planira I ime za bebu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site