Domacice sa Bosfora od 54 do 56 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 54 do 56 epizode

By  | 

Turske domaciceDomacice sa Bosfora od 54 do 56 epizode

54 epizoda
Nermin tera sina da ide na fakultet. Jasemin se isprepadala kada je usred noći zatekla stranca, koga je dovela njena mama, u svom kupatilu. Sinan dobija batine od policajca. Zeliha doživljava neprijatnu situaciju u restoranu sa Leventovom kreditnom karticom.

55 epizoda
Kerem saopštava profesoru da ipak neće da odustane od školovanja i da želi da obiđe fakultet. Jasemin nikako ne odobrava majčinu vezu sa Kamuranom. Zeliha shvata da je i dalje privlačna i lepa žena za koju su muškarci zainteresovani, što joj daje vetar u leđa da uceni Kudreta sa razvodom. Elif pomaže komšinici Madžide, koja nema nikoga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


56 epizoda
Kudret želi da potroši pare koje se čuvaju za crne dane na pomen svoje majke. Elif doživljava ogromno razočarenje kada vidi Omera na poslu sa bivšom devojkom Džanan. Prodavačica u salonu nameštaja sumnja da je Zeliha trudna. Emel cinkari Jasemin Džemilu da su mu zajedno upale u stan. Behčet ne želi da ide na večeru sa Kadirom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site