Domacice sa Bosfora od 85 do 87 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 85 do 87 epizode

By  | 

Domacice sa Bosfora od 85 do 87 epizodeDomacice sa Bosfora od 85 do 87 epizode

85 epizoda

Nermin dobija napad panike i jaku alergijsku reakciju, kad shvati da je Kadir uhodi i predstavlja kao svoju verenicu. Elif smišlja plan kako Omeru da dokaže da su deca prevrtljiva i nesigurna na ulici. Nakon što je Jasemin našla svog biološkog oca i rekla mu istinu, on doživljava srčani udar. Kadir baca doktora u reku, koji je Nermin preporučio da se reši uzroka svoje alergijske reakcije.

86 epizoda

Melda i dalje ne dopušta Elif da izađe sa posla kada su u pitanju deca.Naime,Elif želi da izadje ranije sa posla,da bi sa Omerom vodila decu kod lekara jer su sva 3 bolesna.Melda joj ne daje dozvolu,što kod Elif uzrokuje otpor i odlazak sa posla bez odobrenja. Nermin pri odlasku u bolnicu saznaje da njen doktor leži kao pacijent sa više preloma i da mu je to učinio neko ko vozi crveni bicikl. Nermin se priseća kako je Kadira videla na crveni bicikl I ne treba ni tren da shvati da je Kadir potpuno poludeo. Profesorka pevanja podplaćuje zaposlenog iz mentalne bolnice da joj izbavi sina Sonera.

87 epizoda

Gamze je srećna što opet vidi Merta. Elif i Omer imaju problem kome da povere decu na čuvanje, jer Omer ima razgovor za posao u ozbiljnoj firmi. Irem se ljuti na Nermin i ne želi da ide u školu, jer joj je majka oterala Džanera. Kudretov kolega iz zatvora ga moli da preuzme na čuvanje njegovog sina, kog je majka napustila. Irem deli porodičnu tajnu sa Džanerom. Usred žučne rasprave sa Elif oko posla, Melda dobija mejl da je firma bankrotirala.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site