Domacice sa Bosfora od 93 do 95 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 93 do 95 epizode

By  | 
Somacice sa Bosfora od 93 do 95 epizode

Nermin

Domacice sa Bosfora od 93 do 95 epizode
93 epizoda
Kako bi se Nermin oraspoložila, njene drugarice joj pomažu u čišćenju kuće. Sinan traži Džemila kod Merta. Kerem se iznenada vraća kući. Šahin dobija naređenje od Dževdeta da uradi Džemilu sve ono kroz šta je prošla njegova ćerka. Elif saznaje da su blizanci zaljubljeni u istu devojčicu.

94 epizoda
Mert saopštava Sinanu da planira da poseti dedu. Zelihina mama ima problem sa Esmom i želi da je se Zeliha reši. Elif smišlja na koje načine da oraspoloži blizance, koji su zaljubljeni u istu devojku. Mert ispituje Sinana o Figen, svojoj pravoj majci. Emel dovodi starijeg čoveka kod Jasemin, da je on oženi zbog zdravstvenog osiguranja.

95 epizoda
Nermin laže Elif da je prala sudove, kada su joj deca pobegla dok je ustvari spavala. Na Ireminim vratima se pojavljuje ludi Soner sa poklonom i proganja je po kući da joj da. Adalet obećava Nermin da će da se presele. Zeliha ipak želi da joj majka ostane u kući. Jasemin pred operaciju paniči i daje Gamze svoj testament. Džemila ostavljaju pretučenog u ulici Ruža na Mertove, Sinanove i Sunine oči.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site