Domacice sa Bosfora od 96 do 98 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 96 do 98 epizode

By  | 
Domacice sa Bosfora od 96 do 98 epizode

Nermin

Domacice sa Bosfora od 96 do 98 epizode

 

96 Epizoda

Zeliha pronalazi pisma koje je neka žena ,Basak,pisala Kudretu dok je bio u zatvoru. Kudret uhvaćen konačno, ipak laže i negira da je bilo šta imao sa njom. Emel pronalazi prsten koji je Kenanu ispao iz jakne i misli da će da bude zaprošena i odmah odlazi da se pohvali Jasemin.

97 epizoda

Kerem saznaje da je Irem ispričala Džaneru da je on ubio Zelihinu svekrvu. Zeliha se strašno ljuti na Kudreta zbog njegove promene u ponašanju zbog uticaja Bašak na njega. Mert dobija od dede poklone, koje odmah baca u đubre. Zeliha se oseća ugroženo od strane Bašak. Jasemin želi da spreči Kenana da zaprosi Emel.

98 Epizoda

Elif i Omer pokušavaju da pomire svoje prijatelje koji žele da se razvedu, a na kraju oni završavaju svađajući se. Zeliha u sred večere sa Bašak, odvlači Kudreta u sobu i zavodi ga. Bašak konačno otkriva Zelihi svoje namere prema Kudretu oči u oči. Kenan mrtav pijan izjavljuje ljubav Jasemin. Bašak saopštava Zelihi da ona i Kudret idu na zajednički put. Esma smišlja način kako da zadrže Kudreta kod kuće. Nermin dolazi kući i zatiče žurku koju je Kerem organizovao. Kerem smišlja na koji način da se osveti majci što mu je lupila šamar.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site