Domacice sa Bosfora od 119 do 122 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 119 do 122 epizode

By  | 

Domacice sa Bosfora od 119 do 122 epizodeDomacice sa Bosfora od 119 do 122 epizode

119 Epizoda

Zeliha fotografiše Kudreta kako ga masira lepa i mlada devojka u njihovoj zajedničkoj kući, pokušavajući na osnovu tih slika da mu sve oduzme. Irem se pravi onesvešćena i navodi majku da pomisli da je pokušala samoubistvo, jer Nermin pronalazi ispražnjenu bočicu tableta. Omer, nakon svađe sa Elif, provodi noći u budućoj piceriji. Emel nastavlja da truje Sinana protiv Jasemin.

120 Epizoda

Brižna Sibel odlazi u posetu Omeru u budućoj piceriji koju sređuje, noseći mu toplu hranu. Kudret kupuje Zelihi buket cveća, u čast izvinjenja, ali gubi razum kada vidi da ona to veče ima ljubavni sastanak. Kudret ipak saznaje da je to izlazak brata i sestre, jer je Zeliha zamolila brata da glumi da joj je to veče pratioc. Sinanova majka Razije, kao i Sinan, odbija Jasemin zbog Emel.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site