Dr.House 3. i 4. epizoda! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Dr.House 3. i 4. epizoda!

By  | 

pageDr.House 3. i 4. epizoda!
3 Epizoda

Student po imenu Brandon izgubi svest nakon seksa sa svojom verenicom.Simptomi koje pokazuje su mnogobrojni, tako da se ne manifestuju samo jednom bolešću. Foreman i House predlože ponaosob svoju dijagnozu, raspravljaju se koja bolje odgovara siptomima.

Kada broj leukocita u Brandonovom organizmu opadne, obe teorije padaju u vodu. U bolničkoj apoteci House predlaže kako je Brandon slučajno dobio kolhicin umesto leka protiv kašlja. To bi objasnilo sve njegove simptome, osim kašlja koji nije lečen. House Brandonu daje potrebne lekove i on se počinje oporavljati, ali Houseove kolege ne uspevaju pronaći izvor kolhicina. Kada Brandon napomene da njegovi stari lekovi protiv kašlja nisu imali natpise na sebi, kao ni ovi sada, House zaključi das u te tabletE zapravo kolhicin. Tako otkriva izvor trovanja, ali i potvrdjuje svoju dijagnozu.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site