Dil Se Dil Tak 175. ep., Shorvori napušta Partha!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 175. ep., Shorvori napušta Partha!

By  | 

Parth snima video poruku za Shorvori, podsećajući je na obećanje da će večno biti zajedno.On zna da postoje vremena kaa misle da neće moći da budu više zajedno, ali moraju da ih prevazidju.On je pita kako može da ga ostavi, on je voli I oseća se praznim bez nje.Kaže da će umreti ako ga napsti.On se kaje zbog onog što je uradio I prihvata svoju grešku.On kaže da je siguran da se radi o nečemu drugom I naćiće uzrok njenog ponašnja.

Gledaćete:Advokat donosi papire za razvod od Shorvori.Parth je šokiran.Parth odlazi da vidi Shorvori, ali mu ona kaže da ode pre nego što ona pozove policiju, oni vise nisu ni u kakvom odnosu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site