Duh, 1. deo: Ukleti brod - Istinita užasavajuća priča! - Page 2 of 6 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijski filmovi

Duh, 1. deo: Ukleti brod – Istinita užasavajuća priča!

By  | 

Nekoliko godina kasnije, Pritvi, morski oficir, uz pomoć svog kolege i druga Riza, pobegne sa svojom devojkom Sapnom. Njih dvoje se venčavaju na sudu gde Sapna takođe otkriva Pritviju da je trudna.
Pritvi istražuje brodarsku luku i zatiče brodarski kontejner sa devojkama koje je trebalo da budu prodate. On uspešno razotkriva trgovinu ljudima i kvari namere zlikovcima. Prijatelj ga savetuje da se ubuduće ne upušta u takva istraživanja i pustolovine. Pritvi i njegova supruga Sapna dobijaju devojčicu i osnivaju srećnu porodicu. Prikazano nam je kako uživaju u igri, provođenju vremena zajedno… sve dok dete ne napuni 5-6 godina. Prolazi vreme…

Potom je Pritvi prikazan sam, očigledno je izgubio ženu i dete negde. U međuvremenu, napušteni brod Sea Bird nakon mnogo godina ponovo je lociran na neimenovanoj luci. Pritvi i Riaz dobijaju zadatak da ispitaju Sea-Bird brod, te polaze tamo. Pritvi nalazi snimak i stare zapise, pa ih odnosi sa sobom za dalju analizu i dokaze. Ranije, prikazan je zaljubljeni par na istom ovom brodu kako biva ubijen iznenadno od neke nepoznate žene.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno