Duh, 1. deo: Ukleti brod - Istinita užasavajuća priča! - Page 3 of 6 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijski filmovi

Duh, 1. deo: Ukleti brod – Istinita užasavajuća priča!

By  | 

Jednog dana, dva momka šetaju po plaži čisteći je i nalaze majicu kratkog rukava ispod koje je zakopano telo jedne devojke. Pritvi dobija zadatak da preveze ovaj odavno napušteni brod iz luke na smetlište. On i Riaz zajedno pokušavaju da ga pomere tako što ga vezuju za drugi brod, ali im pokušaj ne uspeva i Pritvi primećuje jednog muškarca kako se davi u vodi dok se brod još uvek kreće. On trči do mora i pliva usred istog ds spasi muškarca, pa ovom prilikom zapazi kroz rupu devojku unutar broda. Za to vreme, Riaz šalje posadu da spasi Pritvija i uspeva. Pritvi je zbrinut u bolnici, sa malim brojem rana.

Vremenom, Pritvi počinje da halucinira o ovom brodu i tome (tajanstvenoj devojci) što je video dok je spasavao onog čoveka. On poziva Riaza tokom ponoći tražeći pomoć, pa iskreno podeli sa njim svoje sumnje i strahove. Riaz dobija savete od svoje supruge da poseti profesora Đošija, koji se bavi istraživanjem nesmirenih duša i astralnim svetom. Pritvi mu ne veruje, ali profesor ga ubeđuje da te halucinacije koje dobija povezane su usko za njegovu mrtvu ženu i kći. Shvativši ozbiljnost svega, Pritvi prihvata njegov savet. Pritvi se vraća na brod da dalje istražuje, zatim nalazi video kameru u prostoriji sa motorom i oseća prisustvo unutra pored sebe. Pritvi beži od mogućeg napada opasne sile zajedno sa svojim prijateljem Riazom, pa zajedno napuštaju brod u pravi čas.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno