Duh, 1. deo: Ukleti brod - Istinita užasavajuća priča! - Page 5 of 6 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijski filmovi

Duh, 1. deo: Ukleti brod – Istinita užasavajuća priča!

By  | 

Amar i Vandana su se bili zaljubili jedno u drugo tad. Nameravali su da napuste brod i da razotkriju zlog kapetana, pa su zato počeli da snimaju sve njegove loše radnje. Kapetan je otkrio za Amarovu nameru, te ga je uhvatio i krenuo da ga muči kako bi dobio dokaz. Vandana plače govoreći da je njen voljeni Amar umro nakon 2 dana. Kasnije, ona kaže da dete koje je nosila jeste bilo Amarovo i da NJEGOV DUH zapravo prati sve koji pokušaju da uđu na ovaj brod. Taj duh je takođe zadržao Miru i zarobio ju je uz sebe večno, jer je ona njegova kći! Vandana priznaje Pritviju da je ona jedina osoba koja ih može sprovesti do skrivene prostorije na brodu.

Pritvi, Vandana, Riaz i učitelj Đoši polaze na brod gde sreću duha. Tokom opake bitke, Pritvi saznaje pravu istinu da je zapravo Vandana UBILA Amara kako bi spasila sebe od mučenja.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno