Dva života – 103. i 104. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 103. i 104. epizoda

By  | 


Dva života – 103. i 104. epizoda
103. epizoda
Hulija mora da nastavi da radi u radionici bez Elene. Serhio daje sve od sebe da zameni Elenu, ali koliko god se trudio, on joj jednostavno nije dorastao. Vođen pritiskom i ljubomorom, Serhio donosi lošu odluku iza Hulijinih leđa.
U Gvineji, Karmen obaveštava svoje prijatelje i porodicu da je odlučila da ostane. Svi su oduševljeni vestima, a neki čak veruju da još ima nade za njenu veridbu sa Viktorom. Međutim, Karmen odlično zna ko je njena prava ljubav.
104. epizoda
Elenina senka i dalje lebdi nad radionicom. Iako njena bivša najbolja drugarica više ne radi tamo, Hulijine stalne pohvale za njen dobar rad utiču na Serhija, koji ne zna šta da radi da bi ispunio visoke standarde koje je postavila.
U Africi, Karmen je počela sa promenama u svom životu, u velikoj meri zahvaljujući Patrisijinoj nesvesnoj pomoći. Njen najnoviji trik iscrpio je strpljenje njene pastorke i okončao njen osećaj bespomoćnosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site