Dva života – 107. i 108. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 107. i 108. epizoda

By  | 


Dva života – 107. i 108. epizoda

107. epizoda 
Hulija je i više nego uzbuđena kada njen otac Oskar stigne u grad. Njih dvoje ovo vide kao priliku da nadoknade sve što se dogodilo. I Dijana bi trebalo da bude uzbuđena, ali ima nešto što je brine, ona zna da njen muž nije tu samo da nadoknadi izgubljeno vreme sa ćerkom.
U Rio Muniju, Patrisija je besna kada sazna da Ventura želi da se takmiči sa njom, Karmen će raditi za njega u zamenu za brisanje njihovog duga.
108. epizoda 
Nakon Eleninog odbijanja da se vrati u radionicu, Huliju je primorana da popuni prazno mesto, a Olga postaje potencijalna opcija. Međutim, Hulija joj ne veruje, ali Serhio je ubeđuje da Olgi pruži šansu, što Tirso ne odobrava.
U Rio Muniju, Karmen pristaje na Kirosov plan da obnovi veridbu sa Viktorom kako bi otklonila Patrisijine sumnje. Ljubavnici (tačnije Karmen i Kiros) žele da započnu novi zajednički život, ali moraju da čekaju svoje vreme, da ne ponove greške iz prošlosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site