Dva života – 109. i 110. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 109. i 110. epizoda

By  | 


Dva života – 109. i 110. epizoda

109. epizoda
Olga polaže test u radionici kako bi popunila Elenino mesto i prolazi sa najboljim ocenama. Ali, postoji nešto u vezi sa njom (Erikovom majkom) što Huliju čini nemirnom, nešto joj ne štima.
Nemoguće je sakriti napetost između tek pridošlog Oskara i Dijane. Tokom porodične večere, Oskar priča o svojoj kineskoj partnerki Lian, a Dijana na kraju izgubi živce i ode na loš način.
U Africi, po planu koji su ona i Kiros skovali, Karmen obnavlja veridbu sa Viktorom. Međutim, Viktor otkriva nešto što ga ubeđuje da Karmen nije zaljubljena u njega.
Patrisija, umesto da prihvati predlog poručnika Seralva i izda Venturu, nudi poručniku sasvim drugačiju opciju.
Ines se trudi da ubedi Venturu da se oporavila i da može da se vrati na posao u knjižari. Anhel, u međuvremenu, pronalazi dokaz da je Ines bila u pravu kada je optužila Alisiju da ju je trovala.
110. epizoda
U Hulijinoj radioniici je vreme za promene. Ovaj put na bolje. Čim je stigla, Olga izgleda savršeno rešava stvari. Jedini koji je nezadovoljan njenim dolaskom je Erik, kog Kloe uspeva da ubedi da razmotri mogućnost razgovora sa majkom.
Dijana je toliko napeta zbog dolaska Oskara i društva što primorava Huliju da izvuče iz nje šta joj se dođavola dešava. Međutim, istina će je ostaviti bez reči.
Stvari se vraćaju u normalu u Rio Muniju. Ines se vratila u knjižaru, Karmen je ponovo verena, a fabrika je oslobođena Seralvove nemilosrdne potere. Ali, pod ovim prividom normalnosti, spremaju se novi problemi.
Alisijina pretnja Anhelu i Ines se obistinjuje.
Odnos između Patrisije i Fransiska je na jako klimavim nogama.
Karmen ne može da odoli da se približi Kirosu…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site