Dva života - 11. i 12. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 11. i 12. epizoda

By  | 


Dva života – 11. i 12. epizoda
11. epizoda
Posle venčanja, Hulija i Serhio razmišljaju da prodaju kuću i odu iz sela. Komšije su iznenađene kada čuju njihove vesti – posebno Tirso, koji počinje da gaji jaka osećanja prema Huliji. Pre nego što je i očekivala, Hulija dobija ponudu od neočekivanog kupca. U Rio Muniju, Karmen otkriva kakvim pritiskom su izloženi radnici njenog oca i odlučuje da razgovara sa njim. Fransisko je ljut na svoju ćerku što se meša u njegove poslove i govori joj da ga ostavi na miru. U međuvremenu, Patrisija daje Viktoru ponudu koju ne može da odbije.
12. epizoda
Hulijina prodaja kuće se zakomplikovala. Njena majka i Serhio se vraćaju na svoj stari dobri običaj donošenja odluka u njeno ime. Tirsovu ponudu nadmašio je još jedan kupac. Hulija ovoga puta mora odlučiti da li će slediti svoju glavu ili svoje srce. Karmen se takođe suočava sa teškom odlukom kada radnici fabrike stupe u štrajk. Ona će morati da pronađe rešenje kako bi sprečila da nesuglasice eskaliraju u nasilje, čak i ako to znači prkositi Fransiskovim naređenjima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site