Dva života – 113. i 114. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 113. i 114. epizoda

By  | 


Dva života – 113. i 114. epizoda
113. epizoda
Pored tuge zbog razdvajanja roditelja, Hulija mora da se nosi i sa Serhiom koji dolazi u radionicu. Njih dvoje ne uspevaju da odvoje privatni život od profesionalnog, a svaki trivijalni detalj postaje tempirana bomba koja otkucava.
U Rio Muniju, Karmen deli svoju zabrinutost sa Patrisijom oko Fransiskovog povratka kockanju. Iako su i jedna i druga svesne da će biti baš izazovno promeniti stvari, njih dvoje moraju raditi zajedno ako ponovo žele sve pod kontrolom.
114. epizoda
Huliji je teško da razume rastavu svojih roditelja. Ovo je komplikovan period za nju, a njena veza sa Serhiom je svakako na testu.
U Španskoj Gvineji, Karmen je depresivna, a otac joj samo pogoršava raspoloženje. Stvari se iskomplikuju kada joj Kiros otkrije da ih je neko video one noći koju su zajedno proveli u fabrici.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site