Dva života – 117. i 118. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 117. i 118. epizoda

By  | 


Dva života – 117. i 118. epizoda
117. epizoda
Hulija je potpuno zbunjena svojim osećanjima prema Serhiju. Nažalost, čini se da ni njena majka ni bilo ko oko nje ne može pomoći. Jedina za koju veruje da bi možda mogla da je prosvetli je njena baka Karmen. I, kao što kažu, pazi šta želiš… Ne ide mnogo bolje ni za Karmen u Rio Muniju. Pored očevih optužbi, koji je krivi za raskid sa Viktorom, moraće da se suoči i sa neočekivanim šokom od Kirosa.
Hulija je dospela u koloniju gde napokon susreće Karmen…
118. epizoda
Baš kada krene da se obrati baki Karmen, Hulija napušta snove i vraća se u svakodnevni život gde počinje da sumnja da joj Serhio sprema rođendansku zabavu. Hulija ga moli da poštuje njenu odluku da ne slavi.
U Rio Muniju, Karmen još uvek ne zna zašto je Viktor raskinuo veridbu ili zašto je Kiros tražio više vremena. Nepotrebno je reći da se ne zabavlja baš najbolje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site