Dva života – 121. i 122. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 121. i 122. epizoda

By  | 


Dva života – 121. i 122. epizoda
121. epizoda
Hulija očekuje da će raskid sa Serhiom biti civilizovan, uprkos upozorenjima koje dobija od svoje majke. Međutim, ona (Hulija) doživi pravo iznenađenje kada joj Serhio zatraži nazad sav novac, koji joj je pozajmio kada joj je trebalo za dug sa Dijanom.
Kloe želi da raskine sa Erikom, ali se ne usuđuje jer je on potišten što se nije video sa ocem.
Karmen je sve uverenija da su Kiros i Enoa zajedno. Lindini komentari i Enoina rasejanost samo pojačavaju sumnju koju ona gaji.
Anhel i Ines žele da se otarase Alisije nakon što njen (Alisijin) plan da zavede Anhela nije uspeo.
122. epizoda
Hulija danonoćno radi kako bi uspela da vrati Serhiov novac. Elena se brine za nju i pokuša da je ubedi da mora malo da se odmori, ali uzalud.
Erik od Ribera saznaje da ga je Kloe ostavila zbog Danija i žali se Mariji, ne znajući da je ona Dani.
Tirso, na Olgin predlog, želi da poboljša hotelski meni jela kako bi privukao nove gastro turiste, ali je pitanje kako će stalni gosti reagovati na ovu promenu.
U Gvineji, Karmen je skoro pa sigurna da su Kiros i Enoa zajedno, što bi objasnilo njihovo čudno ponašanje proteklih par dana. Ona reši da se suoči sa njim kako bi saznala da li je stvarno zajedno sa njom.
Ines pokušava da objasni Anhelu da postoji samo jedan način da se reše Alisije, a to je da je Ventura otpusti, pa makar to bilo zbog nečega što nije uradila. Uspeva da natera Venturu da je otpusti, ali ni ona ni Anhel nisu računali na Alisijinu reakciju kada se to dogodi. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site