Dva života – 131. i 132. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 131. i 132. epizoda

By  | 


Dva života – 131. i 132. epizoda
131. epizoda
Hulija ne može da prevaziđe šok nakon što je videla Tirsa i Olgu kako se ljube. Dijana koristi priliku da preuzme komandu nad radionicom, a Elena daje sve od sebe da ponovo podigne prijateljicu. 
Olga, Tirso i ostale komšije odlučuju da potraže Erika kog nema nakon razgovora sa njegovom majkom. 
U Africi, vest o Alisijinoj smrti potresa sve stanovnike kolonije. Ali, ovo neće biti jedini događaj koji potresa temelje Rio Munija. Naime, Viktor, koji je upravo uhapšen zbog veleizdaje, uspeva da pobegne od čuvara i za njim je sada izdata poternica.
132. epizoda
Hulija odlučuje da Tirsu prizna svoja osećanja uprkos njegovom poljupcu sa Olgom, ali odustaje dok Dijana i Elena smišljaju kako da joj pomognu.
Marija konačno priznaje majci da je trans.
Kiros priznaje Karmen da dete koje Enoa očekuje nije njegovo i da su bili primorani da se venčaju, ali Karmen nije sigurna da želi da nastavi vezu sa njim. Karmen je takođe zaokupljena temom njenog bivšeg verenika koji je nestao. Ne znajući da li je Viktor zaista kriv za ono što je optužen, ona ppočinje da istražuje kako bi došla do istine.
Krivica i tuga zbog Alisijine smrti veoma su prisutni kod Ines, Anhela i Linde. Linda počinje da sumnja da Alisijina smrt nije bila samoubistvo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site