Dva života – 15. i 16. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 15. i 16. epizoda

By  | 

Dva života – 15. i 16. epizoda
15. epizoda
Hulija nestaje nakon šokantnog otkrića i zabrinjava celo selo. Serhio kreće u potragu, ali je ne nalazi. Marija preduzima ogroman korak koji će poljuljati njeno prijateljstvo sa Kloeom. U Rio Muniju, Karmenin dogovor sa vođom štrajka rezultira ponovnim pokretanjem proizvodnje u fabrici njenog oca. Uprkos Fransiskovom kolosalnom besu, čini se da stvari idu dobro za nju, ali tragični događaj dovodi do toga da stvari izmaknu kontroli i razbesne radnike.
16. epizoda
Hulija odlučuje da prekine vezu sa Serhiom i otpočne novi život sa jednim ciljem: da bude srećna. Ali, ubrzo shvata da će joj trebati mnogo više od dobrih namera da se suoči sa budućnošću. Šta ako je njena majka u pravu? Šta ako nije sposobna da sama uspe? U Rio Muniju, radnici fabrike šokirani su Dajovom smrću. Veruju da je Karmen odgovorna za ono što se dogodilo. Kiros se odmah distancira od nje. Karmen će morati da otkrije ko stoji iza tragičnog incidenta kako bi povratila njegovo poverenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site