Dva života – 29. i 30. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 29. i 30. epizoda

By  | 

Dva života – 29. i 30. epizoda

29: Hulijini pokušaji da sazna ko je vlasnik prostora ne uspevaju. Dok čeka informacije od vlasti mora trpeti svoju majku koja je uverena da njena ćerka skriva osećanja prema Tirsu i da Tirso krije osećanja prema njoj. Diana istražuje i otkriva da zaista čuva tajnu. Ribero pronalazi način da ponovo spoji Kloe i Mariju, čak i ako njih dve neće biti srećne zbog toga. U Gvineji je Karmenin život stavljen na čekanje: njen jedina zadatak je briga o Agustini. Počinje da joj nedostaje fabrika. Željna da je isključi iz posla, Patrisiji polazi za rukom da preuzme zasluge za Karmenin najambiciozniji i najperspektivniji predlog do sada.
30: Nakon što su otkrili identitet vlasnika prostora, Hulija i njen tim pokušavaju sve što mogu kako bi ga privolili da joj ga iznajmi. Ona se usput pakuje zbog očekivane deložacije. Ovaj neuspeh poslednja je slamka spasa za Mariju i Elenu koje, nakon Riberovog poslednjeg neuspelog pokušaja da ih ponovo spoji, zauvek okončaju svoje prijateljstvo. U Rio Muni, svi slave Agustinin oporavak, niko više od Karmen koja će konačno moći da se vrati u fabriku. Tamo je dočeka nekoliko ružnih iznenađenja. U međuvremenu, Anhel, koji se još uvek oporavlja od Inesinog odbijanja, produbljuje emotivnu krizu, što ozbiljno zabrine Patrisiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site