Dva života – 31. i 32. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 31. i 32. epizoda

By  | 

Dva života – 31. i 32. epizoda

31: Nakon tolikih prepreka, građani jedva čekaju da prionu na posao. Ali to će morati da sačeka, jer Hulija ima novi problem. Riberove misli su daleko od radionice; ne može da prestane da razmišlja o Marijinoj tajni, što izaziva napetost između njih dvoje. Ima „opasnu“ želju da ono što zna podeli sa kolegama na poslu. Tirso mora da prođe hotelsku inspekciju, koja je iz minuta u minut sve komplikovanija. Tajanstveni i neočekivani događaj odvodi ga iz hotela, što ponovo budi Dianinu sumnju. U Rio Muniju, Agustinova smrt stvara veliku pometnju. Ne samo zbog naklonosti koju su svi imali prema njoj, već i zbog uticaja koji će njen gubitak imati na Karmen. Koristeći Fransiskov šok, Patrisija preuzima kontrolu nad situacijom kako bi pokušala da preokrene ovu tragediju u svoju korist.
32: Hulija je uznemirena pošto se Tirso nije pojavio na sastanku prethodne noći. Kada ona ode da pita zašto, on nerado odgovara, dovodeći njihovu nedavnu bliskost na kocku. Po selu počinju da se šire glasine da je Marija lezbejka. Riberovi prijatelji otvorili su Pandorinu kutiju. Elena sumnja da nešto nije u redu. U Africi, Karmen i porodica dobijaju uznemirujuće vesti: Agustinina smrt je uzrokovana pogrešnim doziranjem leka. Dok ostali pokušavaju da ostanu mirni, Karmen je spremna da učini sve što je potrebno da pronađe krivca. Videvši koliko je van sebe nakon njihovog raskida, Ines pokušava da se ponovo poveže sa Anhelom. Međutim, ponovo okupljanje sa njenim ljubavnikom biće teže nego što je mislila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site