Dva života – 33. i 34. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 33. i 34. epizoda

By  | 

Dva života – 33. i 34. epizoda
33. epizoda
Tirso je primoran da zatvori hotel zbog računa koji je nestao. Svi tragovi upućuju na Dianu, ali Hulija ne može da veruje da bi njena majka bila sposobna za tako nešto. Elena čini sve što može da zaštiti Mariju od glasina koje se šire selom. Tirso zna da ne može zauvek da se krije, pre ili kasnije, Marija će morati da se suoči sa glasinama. U Rio Muniji, sluga otkriva Karmen da je Patrisija petljala sa Agustininim lekovima. Nakon što je razmotrila događaje oko bolesti njene dadilje, Karmen postaje uverena da je Patrisija odgovorna za njenu smrt. Posle još jednog skandaloznog izlaska, Anhel se mora suočiti sa svojom majkom i Venturom.
34. epizoda
Hulija nastavlja da se priprema za zabavu povodom pokretanja radionice, ali brzo shvata da Diana i Serhio, dvoje ljudi koji su uvek bili uz nju u najvažnijim trenucima njenog života, neće biti tu. Tirso ne može da se obuzda i priskače joj u pomoć. U međuvremenu, tenzije između Marije i Kloe ponovo izbijaju na površinu. U Africi, Karmen pati. Uprkos njenom insistiranju, Fransisko i dalje ne veruje sluginom izveštaju o Agustininoj smrti. Saveznika pronalazi u Kirosu. Međutim, novo otkriće čini njenu situaciju još gorom. U selu, Ines traži od Alisije da pomogne Anhelu da dođe sebi i oporavi se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site