Dva života – 53. i 54. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 53. i 54. epizoda

By  | 


Dva života – 53. i 54. epizoda
53. epizoda

Hulija se pita ko je tajanstveni klijent koji je naručio veliki nameštaj: Tirso ili Serhio, da joj se približi, ili čak Dijana, da dokaže ćerki da nije spremna.
U Rio Muniju, Karmen shvata da je veza sa Kirosom nemoguća, ali je privlačnost koju osećaju neodoljiva. Potreban joj je prostor za razmišljanje, što je teško jer je Kiros zadužen za njenu zaštitu.
54. epizoda
Identitet misterioznog klijenta ostaje nepoznat. Dijana pokušava da navede Tirsa da prizna da je to on, ali on se opravdava dokazujući da nema novca za trošenje. Hulija tada dolazi do otkrića koje je stavlja na trag osobe koja stoji iza imena Mia Jako.
U Africi, transporter Mateo govori Karmen uznemirujuću činjenicu o Fransisku. Ali, ova mlada žena ima još jedan problem sa kojim se mora nositi: Kirosa, koji od nje traži da razmisli da li je u redu da on ostane njen telohranitelj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site