Dva života – 57. i 58. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 57. i 58. epizoda

By  | 


Dva života – 57. i 58. epizoda
57:
Radionica je u svom najtežem i najkritičnijem trenutku. Drastične mere koje Hulija mora da preduzme da bi je spasla biće veliki šok za njen tim. I to neće biti jedini problem: veza Kloi i Danija nailazi na neočekivanu prepreku koja zahteva hitno rešenje problema. U Rio Muniju, posledice smrtonosnog požara nastavljaju da pustoše fabriku. Istraga o poreklu požara postavlja neka uznemirujuća pitanja. Karmen je odlučna da dođe do srži cele stvari kako bi poštedela Mabalea smrtne kazne, čak i ako to znači suočavanje sa neprijateljstvom sa svih strana.
58: Hulija dobija prvi komad nameštaja iz nove linije. Koliko god se trudila da vidi pozitivne strane dizajna, niko iz tima se s njom ne slaže. Hulija ne može a da se ne oseća usamljeno u ovoj novoj fazi. U Rio Muniju, Karmen i Viktor imaju sastanak sa poručnikom kolonijalne garde kako bi mu predstavili dokaze koji pokazuju da je požar bio nesrećan slučaj. Ali, policajcu je potrebno više dokaza da ponovo otvori slučaj. Karmen je odlučna da dokaže Mabaleovu nevinost.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site