Dva života – 71. i 72. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 71. i 72. epizoda

By  | 

Dva života – 71. i 72. epizoda
71:
Vest o Hulijinoj trudnoći zaprepastila je Serhija. Ali, ona je ta koja je još više zbunjena njegovom reakcijom koju uopšte nije očekivala od „gospodina savršenog”. Ovo veliko razočarenje utiče na Hulijino ionako upitno zdravstveno stanje, što Tirsa još više brine. U Rio Muniju, romansa između Karmen i Kirosa iz minuta u minut postaje sve opasnija. Pretnja je toliko velika da Karmen pokušava da ubedi sebe da su njena osećanja prolazna i da mora da ide dalje.
72: Shrvana trudnoćom, Hulija se bori sa Serhiovim odsustvom i pritiskom svoje majke. Elena vidi da joj prijateljica nije dobro i ohrabruje Tirsa da konačno razgovara sa njom. U Africi, Kiros je skrhan kada u Karmeninom dnevniku pročita da je njihova veza za nju samo zabava. Nesporazum ga toliko zaboli da gubi živce u radionici i razbija nekoliko komada nameštaja. Karmen želi da razgovara sa njim, ali razgovor sa Mabelom je tera da preispita njihovo pomirenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site