Dva života – 73. i 74. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 73. i 74. epizoda

By  | 


Dva života – 73. i 74. epizoda
73:
Nakon što je saznao za Hulijinu trudnoću, Tirso je spreman da stavi njihov razgovor na čekanje i pruži joj punu podršku, kao njenom prijatelju, zbog čega je Elena pomalo oprezna, ima osećaj da su njegova osećanja dublja i da bi Hulija mogla biti povređena. U Rio Muniju, Karmen nevoljno dolazi na sastanak između porodica Viljanueva i Velez de Gevara kako bi isplanirali venčanje. Veridbu doživljava kao zatvorsku kaznu, a svaki korak bliže je korak od njene jedine prave ljubavi, Kirosa.
74: Nakon što se Serhio konačno vratio, Hulija ga optužuje da ju je ostavio na cedilu kada mu je rekla da je trudna. Serhio pokušava da objasni zašto je nestao i pita je nešto što bi moglo zauvek da promeni njen život i život njenog budućeg deteta. U Rio Muniju, Kiros je neprijateljski nastrojen prema Karmen u fabrici i ne želi da radi sa njom. Uznemirena, Karmen odbija da ode na poslovnu zabavu sa Viktorom, koji se, zbunjen, na kraju obraća Patrisiji za pomoć, ne zna šta se dešava sa njegovom verenicom i počinje da se nervira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site