Dva života – 79. i 80. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 79. i 80. epizoda

By  | 

Dva života – 79. i 80. epizoda
79. epizoda
Serhio i Hulija su rešili da prirede zabavu kojom slave razvod. Dijana ne razume zašto su uopšte odlučili da se razvedu. Ni Tirso ne zna šta da misli o razvodu, ali ima ozbiljnijih problema sa kojima mora da se nosi.
U Africi, Fransisko govori Patrisiji o svom dogovoru sa Venturom, ali Patrisija, ignorišući njegova upozorenja, vrši pritisak na Jonasa da nastavi istragu. U međuvremenu, Kiros se bori da prevaziđe Karmenino odbijanje, i iako ga je prvo sve bolelo, sada je besan i taj bes iskali na njoj tako što joj prkosi pred celom fabrikom.
80. epizoda
Hulija je odlučila da se razvede od Serhija i tim povodom pravi veliku zabavu za celo selo. Međutim, na zabavu neće doći jedna njoj veoma draga osoba, Tirso. Ali, Dijana je tu, ponaša se prilično čudno i očigledno je da nešto krije.
U Africi, Viktor je doneo odluku o svojoj budućnosti u fabrici, naime ne može više da podnese da gleda kako mu se odnos sa Karmen pogoršava zbog njegovog posla. Jasno mu je da zbog ljubavi mora da se odrekne posla iz snova.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site