Dva života – 85. i 86. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 85. i 86. epizoda

By  | 

85: Nakon što je saznala da je njena ćerka spavala sa Serhiom, Dijana opet počne da vrši pritisak na njih dvoje da ponovo budu zajedno. U Africi, Karmen je odlučna da ostavi prošlost sa Kirosom iza sebe i fokusira se na Viktora tako što će organizovati romantično veče u klubu Rio sa veoma posebnim iznenađenjem.
86: Hulija pristaje kada je Serhio upita da ponovo budu zajedno. Dijana je zadovoljna razvojom situacije, gura ćerku da se što pre preseli kod njega. Sa druge strane, u Africi, Karmen je iznenađena Kirosovim dolaskom u Rio klub. Ona je bila sigurna da će muškarac koji uđe kroz ta vrata biti ljubav njenog života. Sada se vratilo sve što je nekada osećala prema Kirosu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site