Dva života – 91. i 92. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 91. i 92. epizoda

By  | 


Dva života – 91. i 92. epizoda
91. epizoda
Hulija neće dozvoliti da joj bilo šta pokvari odnos sa Serhiom, koji se konačno useljava kod nje. Ali činjenica da joj je majka Dijana stalno prisutna, pritisak na njeno prijateljstvo sa Elenom i kazna čije plaćanje neće moći zadugo da odloži zagorčaće joj život.
U koloniji, Kiros i dalje ispašta zbog pokušaja da pomogne Karmen. Iako uspeva da se oslobodi, Viktor gubi poverenje u njega i izriče oštru kaznu.
92. epizoda
Hulija je iznervirana zbog duga koji joj je za vratom. Serhio za ovo ima rešenje koje joj predloži, naime, ako otpusti Elenu, moći će da plati poreskim organima. Međutim, Hulija odbija da otpusti svoju prijateljicu i umesto toga odlučuje da skrati radno vreme svim svojim zaposlenima, ali Eleni se to ne sviđa.
U Africi, Karmen pokušava da ubedi Viktora da vrati Kirosa, ali njen verenik je neumoljiv. Ovo ne sprečava mladu Karmen koja počne da obavlja razgovore sa kim god je potrebno kako bi sprečila da Kiros zbog nje izgubi posao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site