Dva života – 95. i 96. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 95. i 96. epizoda

By  | 


Dva života – 95. i 96. epizoda
95. epizoda
Uverena da se nešto ozbiljno dešava sa njenom majkom, Hulija pokušava da izvuče bilo kakvu informaciju od nje, ali Dijana ne popušta. Hulija zatim odlučuje da ispita Marija, možda on zna nešto više o tome šta je ovoj na umu.
U Rio Muniju, Viktor shvata da se prema Kirosu poneo nepravedno i izvinjava se, sada shvatajući da su Kirosovi postupci bili samo iz nepokolebljive lojalnosti. Viktor mu nudi i priliku da se vrati u radionicu, ali Kirosov odgovor je neočekivan.
96. epizoda
Nakon što otkrije da ju je majka lagala o renoviranju stana, Hulija veruje da u priči postoji nešto više i da joj Dijana nije rekla celu istinu.
U Africi, Karmen otkriva da njen verenik, koji je odustao od zabavljanja i postao uzoran zaposlenik, i dalje praktikuje tradiciju koja je duboko ukorenjena među muškarcima u koloniji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site