Dva života – 99. i 100. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 99. i 100. epizoda

By  | 


Dva života – 99. i 100. epizoda
99. epizoda
Haos u radionici se nastavlja. Transportna kompanija koju su angažovali da isporuči nameštaj ostavila ih je na cedilu. Hulija je prinuđena da zatraži pomoć od jednog od Serhiovih prijatelja, ostavljajući zaposlenima da se pobrinu da je sav nameštaj spreman na vreme.
U Gvineji je neko upozorio Kolonijalnu gardu na čudne dolaske i odlaske u Fransiskovu fabriku. Dok svako ima svoje teorije o onome što se zbiva, Patrisija zna koga da pita kako bi došla do pravih informacija, poručnika Seralva, koji je i naredio potragu.
100. epizoda
Hulija i Elena nastavljaju sa prepirkama oko neuspele isporuke nameštaja. Njih dve su u zavadi, a Hulija, opterećena živcima i stresom, odlučna je da pronađe rešenje za njihove lične i profesionalne probleme.
U koloniji, Karmen i dalje planira da se vrati kući. Pateći od njihovog raskida, Viktor odguruje mladu ženu i sledi savet svog oca. Ima razgovor sa Karmen zbog kojeg će se kajati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site