Džansu doživi saobraćajnu nesreću zbog zdravstvenog problema!

Turske Serije

Paramparca 76 epizoda prvi deo, Džansu doživi saobraćajnu nesreću zbog zdravstvenog problema!

By  | 

paramparca-76-bolum

Asuman prekida Dilaru koja je na sastanku. Pred poslovnim ljudima se pretvara da je preplašena, kaže da je Harun uhapšen zbog ubistva, pita je kako je mogla da se uda za takvog čoveka.Dilara je izvodi van sastanka i pita je zbog čega to radi, da li joj njena sreća toliko smeta.Podseća je da je tako radila i dok su bile deca.Ljudi za to vreme napuštaju sastanak.

Harun u policijskoj stanici daje izjavu.Harun kaže da niko ne voli bivšeg supruga svoje žene, pa tako ni on, ali da nije lud da povredi oca dece od žene koju toliko voli.Dilara dolazi u policijsku stanicu kod Haruna.

Neko prati Deniza i Džansu i izveštava Burhana o tome.Deniz odvodi Džansu kod gospodina Merta na pregled.Ona se buni i želi da ide da gleda tapete za dečiju sobu.Deniz se slaže i zaustavlja auto.Burhan vidi Džansu i pita je da udje u auto kako bi razgovarali.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site