Dženet 1. epizoda! Tužno detinjstvo lepe Dženet!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 1. epizoda! Tužno detinjstvo lepe Dženet!

By  | 

Dženet 1. epizoda! Tužno detinjstvo lepe Dženet!
Dženet je priča o devojci koju majka radja u kućiu, ali ne želi da je prihvati i uzme u naručje. Nakon očeve smrti, majka Dženet ostavlja u sirotište.Za Dženmet se jedino raspituje baka, koja je dovodi kod sebe i počinje da se stara o njoj.Džanet izrasta u prelepu devojku.Melisa-devojka kojoj je Dženet pomogla da diplomira, pokušava poniziti Dženet, ali ona na to ne obraća pažnju, oblaći haljinu koju joj je baka sašila i odlazi na ceremoniju diplomiranja.Selim se zainteresuje za Dženet nakon što mu ona ne izadje na ulicu ispred auta i on je umalo ne zgazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site