Dženet 2. epizoda! Dženet i Selin se sprijatelje!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 2. epizoda! Dženet i Selin se sprijatelje!

By  | 

Dženet 2. epizoda! Dženet i Selin se sprijatelje!
Dženetina majka dolazi ispred Dženetine kuće i plačući prati nju i baku-nanu.Selim i Džanet postaju dobri prijatelji, on joj pomogne da se zaposli, a pomaže i njenoj nani.Selim i Dženet rade u istoj firmi.Arzu ljuta isteruje Dženet sa posla i govori joj da ne prilazi više ni njoj, ni njenoj kćerci.Dženet odlazi iako joj ništa nije jasno.Melisa je ljubomorna što Selim stalno trči za Džanet.Selim staje uz Džanet, što Arzu i Melisu dodatno razljuti.U ovoj epizodi saznajemo da je Džanet Arzuina kćerka.Arzu dolazi do Dženetine nane i traži od nje da udalji Dženet od njih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site