Dženet 25. i 26. epizoda! Melisa je lažirala pokušaj samoubistva!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 25. i 26. epizoda! Melisa je lažirala pokušaj samoubistva!

By  | 

Dženet 25. i 26. epizoda! Melisa je lažirala pokušaj samoubistva!
25 epizoda
Selimu je dosta tajni. Čini mu se da ceo život svi nešto kriju od njega. Traži od Čengiza da mu kaže istinu, ali ponovo dobije samo polovične informacije. Arzu pronalazi skrivene tablete i shvata kako je Melisa lažirala pokušaj samoubistva. Dženet je na pragu da poveže sve konce, ali izmiče joj još uvijek par sitnica. Sema odlučuje poslati Orhana u Dubai.

26. epizoda
Dženet želi razgovarati sa Selimom i odlazi u firmu. Prilikom prolaska pored Arzuinog ureda ugleda Mine. Šta njena majka radi tu? Arzu ucenjuje Mine i iako ona želi priznati Dženet istinu, nije to u stanju zbog svoje bolesne kćerke. Nilgun govori Čengizu kako je Dženet priznala sve o Aliju. Kada Čengiz kaže Arzu da Dženet otkriva njihovu prošlost, Arzu odluči zaustaviti kćerku po svaku cenu. Selim i Orhan se svađaju oko poslovnog putovanja u Dubai.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site