Dženet 29. i 30. epizoda! Mine priznaje Dženet da joj nije majka!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 29. i 30. epizoda! Mine priznaje Dženet da joj nije majka!

By  | 

Dženet 29. i 30. epizoda! Mine priznaje Dženet da joj nije majka!
29. epizoda
Korporacija Soyer priređuje banket povodom odlaska Orhana i Dženet u Dubai. Međutim, usred svega pojavljuje se Mine i ispred svih ustvrdi kako ona nije prava Dženetima majka. Dženet potrči za njom, ali Mine ne odaje Arzu i kaže Dženet kako će istinu saznati kad upozna pravu majku. Riza obećava Orhanu kako će pronaći pravu majku svoje štićenice. Arzu pravi novi plan kako da Dženet ode iz kompanije.

30. epizoda
Dženet želi da traži majku, a Selim joj želi pomoći. Oni oldaze u potragu zajedno. Arzu odlazi kod Mukadeš i kada ju Suna ugleda obruši se na nju. Međutim, Mukadeš prizna kako ju je sama pozvala da se obračunaju i udari joj šamar. Usred njihove rasprave kući dolazi Dženet. Ozlem ucenjuje Čengiza.Melisa odlučuje razgovarati sa arhitektom Muratom koji je zadužen od strane Arzu da smesti Dženet otkaz. Traži od njega da se ulozi povećaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site