Dženet 39. i 40. epizoda! Orhan želi da osvoji Melisu!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 39. i 40. epizoda! Orhan želi da osvoji Melisu!

By  | 

Dženet 39. i 40. epizoda! Orhan želi da osvoji Melisu!
39 epizoda
Selim počinje da otkriva celu istinu, a pravi val emocija ga zapljusne u tajnoj sobi. Dženet je očajna, jer se njen svet srušio u samo par minuta. Sema ima disk sa fotografijama Čengiza i Arzu od noći zakopavanja Rize i može ih svaki tren razotkriti. Čengiz govori Ozlem kako je sada izgubila moć, jer Selim sve zna. Ali ona se nasmeje i kaže da ipak ne zna kako je Nilgun kriva za smrt njegove prave porodice. Melisa i Selim se susreću, ali Dženet prati Selima kako bi mu sve objasnila. On je ne želi u svojoj blizini.

40 epizoda
Selim i Melisa odlaze u sirotište da potraže neke odgovore. Tamo čuju dečju nevinu priču o simpatiji Dženet i Selima. Kaya je u zatvoru i susreće se sa Halilom i advokatom. Advokat govori Kayi kako bi mogao izaći iz zatvora za tri dana. To znači da bi neko opasan i bogat mogao zakuvati celu priču. Melisa želi poslati Dženet iza rešetaka i govori Orhanu kako je ona sada slobodna. Orhan želi osvojiti njeno srce, ali Arzu to ne može dopustiti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site