Dženet 43. i 44. epizoda! Selim saznaje da je Dženet u zatvoru!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 43. i 44. epizoda! Selim saznaje da je Dženet u zatvoru!

By  | 

Dženet 43. i 44. epizoda! Selim saznaje da je Dženet u zatvoru!
43 epizoda
Orhan nudi Arzu da otkupi njene deonice, ali ona ne želi. Dženet nailazi na nevolje u zatvoru. Moćna zatvorenica misli kako je ona ukrala veliki novac i traži da joj plaća. Ozlem i Mahir se susreću. Ona više nema strpljenja, jer on nema novca. Prikazuje se kao sponzoruša. Arzu likuje u firmi, a onda upada Mukadeš i optužuje ju da je umešala prste u zatvaranju Dženet. Orhan je šokiran kad sve čuje i obećava Mukadeš pomoć. Siguran da je sve smislila Arzu, odlazi na gradilište ispitati nadzornika. Tajnoviti čovek je Kaya i dolazi navodno da poseti Semu zbog Rizine smrti, ali zapravo želi videti Arzu! Hoće li se sresti? Selim saznaje da je Dženet u zatvoru i odlazi do njene kuće.

44 epizoda
Dženet i dalje zlostavljaju u zatvoru. Uskoro joj u posetu dolazi Selim, ali zbog toga što misli da je spavao s Melisom, ne može je pogledati u oči. Dženet je nesrećna jer misli da joj Selim ne veruje. Kaya ponovo dolazi kod Mukadeš. Nakon razgovora saznaje kako je Dženet zapravo njegova kćerka. Dženet sada dobija jakog zaštiznika i u zatvoru i izvan njega. Međutim, na saslušanju određeno je kako ona ipak ne može još iz zatvora.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!