Dženet 51. i 52. epizoda!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 51. i 52. epizoda!

By  | 

Dženet 51. i 52. epizoda!
51 epizoda
Selim pati na grobu svojih roditelja. Čengiz obećava kako ga neće nikada napustiti i odvodi ga na večeru u porodičnu vilu. Kaya i Dženet odlaze na zajednički doručak i Dženet izrazi želju da se osveti svojoj majci za sve što im je priredila. Arzu upozorava Mukadeš na Kayu tvrdeći kako ne zna u kakve ruke prepušta Dženet. Melisa upozorava Arzu da će je izgubiti ako se nastavi isto ponašati prema njoj. Sema posjećuje obitelj Arısoy kako bi ih upozorila na događaje koji slijede. Orhan dolazi u naselje s cvijećem pozvati Dženet na spoj.

52 epizoda
Melisa i Selim se ponovno posvađaju i ona ga ošamari. Orhan i Dženet su na spoju. On joj govori romantične stvari i kako ju želi kraj sebe. Uskoro dobije poruku od Melise kako njihov plan ne pali. Kaya saznaje da su Čengiz i Arzu u tajnoj vezi i odluči to iskoristiti kako bi joj od života napravio pakao. Dženet dolazi kod Selima i kaže mu kako ju je razočarao i da je za nju od sada mrtav. Sema saznaje kako je Kaya Dženetin otac i poziva ih na večeru zajedno. Arzu govori Mukadeš kako je pogrešila što je Kayu upetljala u sve.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site