Dženet 67. i 68. epizoda!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 67. i 68. epizoda!

By  | 

Dženet 67. i 68. epizoda!
67 epizoda
Čengiz nije umro. Lekari su mu izvadili metak iz glave, ali u kritičnom je stanju. U bolnici Kaya govori Arzu kako će dovršiti započeto. Policija ispituje Ozlem i Nilgun o Čengizu. Melisa želi da istraži Mukadešine reči i da pronadje dokaze da je Dženet njena sestra. Nilgun je prestravljena. Zna kako je Čengiz ubio Rizu, ali ne može nikome reći. Odlazi u posetu Čengizu i govori mu da sve zna dok je on u besvesnom stanju. Selim pretraži Čengizovu sobu i nađe delove slagalice koju je dobijala Dženet.

68 epizoda
Melisa prati Arzu i ugleda kako se sastaje sa Kayom. Dženet i Selim odlaze gde su Kaya i Arzu i Dženet želi neke odgovore. Međutim, Kaya odigra na kartu Čengiza. Sema je oduševljena što Ozlem nosi sina. Obećava Ozlem da će nositi prezime Soyer. Kaya ubedi Arzu kako je Čengiz njen najveći neprijatelj i ona ga sada želi ukloniti s puta. Mahir i Orhan saznaju za prodatu zemlju, ali nema novčanog traga.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site