Dženet 9. i 10. epizoda!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 9. i 10. epizoda!

By  | 

Dženet 9. i 10. epizoda!
9 epizoda
Selim dolazi u ribarnicu i nudi pomoć, želi ići u ribolov sa Omerom i Dženet. Mukadeš odluči da pošalje Arzu pisma koja joj je pisala Dženet. Arzu za to vreme pokušava preživeti situaciju s Mahirom i ponaša se hladno. Dogovor Soyer Arhitekture i biznismena iz Dubaija je sklopljen, ali niko ne može naći Selima.

10 epizoda
Selim saznaje kako se Dženet sviđa i Omeru. To ga izluđuje. Ambulantna kola dovode Mukadeš u bolnicu. Dženet je očajna, ali je Selim tu da ju uteši. Sema želi razgovarati s Mahirom. Zanima je situacija sa Ozlem i zašto je napet njegov odnos sa Arzu. Arzu za to vreme želi saznati šta se događa sa Mukadeš i pokušava se tokom noći iskrasti iz kuće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site