Dženet od 101. do 103. epizode!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet od 101. do 103. epizode!

By  | 

Dženet od 101. do 103. epizode!
101 epizoda
Selim i Dženet su u dekorisanom vrtu i venčanje samo što nije počelo. Nilgun ludi jer izgleda kako Melisa neće uspeti da spreči ceremoniju venčanja. Melisa se pojavljuje, ali hoće li njen plan upaliti? Kaja i Arzu trebaju isploviti u nepoznato, ali baš u tom trenutku dolazi Mahir. On ima pištolj u rukama i uperi ga u Kaju.
102 epizoda
Nakon što se onesvesti, Ozlem je prebačena u bolnicu. Halilov sin Sadik se zapošljava kod Kaje. On ga obučava za posao. Kaja se dočepa pištolja koji je Mahir koristio kada je spašavao Arzu. Na njemu su otisci prstiju. Arzu želi da Dženet još jednom razmisli o svojim odlukama. Halil se želi naći sa Arzu. Ponudi joj dogovor kako bi se rešili Kaje i zatraži novac.
103 epizoda
Melisa i dalje igra naivnu igru na koju naseda Dženet. Halil daje Arzu informacije o davnašnjem neprijatelju kojeg Kaja ima, a zove se Džihan. Arzu želi sve odigrati pametno, pa izigrajući Kaju spali fotografije koje ju dovode u vezu sa Rizinom smrću. Kajin neprijatelj Džihan dobija pismo u kojem piše: “Znam ko je ubio tvoju ženu. Nađimo se u luci.“ Orhan opet odlazi u Dubai.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site