Dženet od 104. do 106. epizode!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet od 104. do 106. epizode!

By  | 

Dženet od 104. do 106. epizode!
104 epizoda
Arzu obećava Halilu kako će mu platiti jer je sve ispalo kako je rekao. Melisa pokušava okrenuti Selima protiv Dženet. U Soyer kompaniji odigrava se humanitarna večea. Arzu ima plan. Tokom svog govora na pozornicu poziva Džihana. Kaja je šokiran kada vidi svog davnašnjeg neprijatelja.
105 epizoda
Arzu se ponaša smelo prema Kaji, jer on nema više ništa upotrebiti protiv nje. Ozlem govori svom ljubavniku kako je bila na Dnk testiranju i da je samo pitanje trenutaka kada će se istina otkriti. On kaže kako će se pobrinuti za sve. Selim poziva Melisu na večeru kako bi naučio Dženet lekciju. Arzu nudi Dženet posao. Kaja je zabrinut za Arzu i Dženet jer zna koliko je Džihan opasan.
106 epizoda
Melisa je presrećna kako je Selim tretira, a ni ne sluti kako on to radi radi osvete. Arzu odlazi kod Džihana kako bi se uverila da će stradati samo Kaja, ali ne i njemu bliski ljudi. Međutim, Džihan ima svoj plan od kojeg neće odstupiti. Pinar govori Selimu kako Kaju proganja nešto iz prošlosti i to probudi njegovu znatiželju. Dženet u firmi ugleda Selima i Melisu kako su bliski i bude joj teško.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site