Dženet od 110. do 112. epizode!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet od 110. do 112. epizode!

By  | 

Dženet od 110. do 112. epizode!
110 epizoda
Arzu se premišlja oko Džihanove prosidbe. Sve ispriča Melisi koja odlazi u policiju. Kaja traži Džihanovu slabu tačku i saznaje za izvesnu Lejlu. Dženet pronalazi Selima i slomi se pred njim. Arzu pristaje na Džihanov predlog, ali se ispred njih iznenada pojavljuje policija.
111 epizoda
Džihanov čovek zarobljava Halila i veže ga. Stižu DNK nalazi Ozlemine bebe. U papirima piše kako je Mahir otac. Sema načuje razgovor između Melise i Arzu, a kada se suoči s njima Arzu joj ispriča celu istinu. Sema je šokirana i počne menjati mišljenje o Arzu. Melisa ispriča Dženet u kakvoj je situaciji njihova majka. Nilgun je besna jer su se Selim i Dženet pomirili. Džihan govori Arzu kako će se venčati za vikend i da se počne pakovati.
112 epizoda
Melisa i Dženet se udružuju kako bi spasile Arzu. Selim je sumnjičav oko Melise. Sestre odlučuju u sve umešati Kaju, jer one nisu dovoljno vešte protiv tako jakog protivnika. Arzu se odriče deonica Soyer kompanije i naređuje da se prepišu na Semu. Isto tako, potpisuje razvod. Džihan je prezadovoljan razvojem situacije. Arzu shvata kako njene kćerke nešto spremaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site