Dženet od 113. do 115. epizoda! Dženet kraj serije!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet od 113. do 115. epizoda! Dženet kraj serije!

By  | 

Dženet od 113. do 115. epizoda! Dženet kraj serije!
113 epizoda
Sve je spremno za venčanje Džihana i Arzu. Selim, Dženet i Melisa pokušavaju pronaći mesto održavanja venčanja i na kraju uspevaju. U tome. Imaju li dovoljno vremena da spreče venčanje? Kaja se uspeva osloboditi i tada sve se menja.
114 epizoda
Džihan odvodi Melisu i Dženet u nepoznatom pravcu. Arzu je u policiji i pokušava organozorati potragu. Ozlem dekoriše Mahirovu sobu. Džihan poziva Arzu i postavlja joj svoje uslove. Kaja pristaje na igru. Sestre se u ovoj situaciji još više zbližavaju.
115 epizoda
Ozlem posećuje Nilgun. Arzu i Kaja se suočavaju sa Džihanom. Džihan je spreman na sve i stavlja pištolj u ruke Dženet i traži od nje da ubije svog oca. Situacija se iskomplikuje, a neke osobe neće preživeti. Nekoliko godina kasnije sprema se I održava venčanje.

Serija Dženet sve epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site