Džihan govori Denizu da se kloni Džansu!

Turske Serije

Paramparca 71 epizoda prvi deo,Džihan govori Denizu da se kloni Džansu!

By  | 

paramparca-71-bolum-sezon-finalinde-neler-yasandi--7238350Džihan govori Denizu da se kloni Džansu!

Rahmi govori Dilari da se Džansu ne sme udati za čoveka čija je majka radila po noćnim klubovima i da moraju nešto da preduzmu.Dilara obaveštava Džihana o svemu i govori mu da je on (Džihan) kriv što je postao Denizov prijatelj.Džihan dovodi u pitanje njeno majčinstvo i govori joj da su njen ljubavnik (Harun) i njegova tetka postavili zamku njihovom sinu i otkupili njegove deonice.

Ozkan odlazi u restoran kod Deniza kako bi razgovarali.Naoružani ljudi dolaze i pucaju u restoran.Deniz je ljut, kaže da će ih naterati da plate za ovo i okuplja obezbedjenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dilara odlazi besna kod Haruna i kaže mu da zna kako su on i njegova tetka u sve umešali i Džandan, kaže mu da je više ne laže.Harun je zbunjen.Dilara mu kaže da su oni naterali Džandan da zavede Ozana, a zatim preko Džandan kupili njegove deonice.Ona je besna i govori mu da je izmedju njih gotovo.

Harun besan odlazi kod Mahide, raspravlja se sa njom i kaže joj da ga ne naziva više sinom.
Ozkan odlazi u Džihanov ured.Ozkan mu govori da su pucali u Denizov kafić.Ozkan kaže da Deniz hoda sa pištoljem u opasaču i da se druži sa čudnim ljudima.Govori mu da mu je otac Jalov Burhan i da je mafijaš.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site