Džihan i Ozan saznaju da je Hazal ubila bivšeg dečka !

Turske Serije

Paramparca 76 epizoda četvrti deo, Džihan i Ozan saznaju da je Hazal ubila bivšeg dečka !

By  | 

paramparčadDžihan i Ozan saznaju da je Hazal ubila bivšeg dečka !

Burhan govori Denizu da ne brine i da je on uz njega.Deniz mu se zahvaljuje i kaže da je Džihan saznao da dolazi jedan profesor iz Amerike sledeće nedelje i da je najbolji u svojoj profesiji.Burhan je ljut.Burhan odlazi kod Majde i govori joj to.Majda mu kaže da dok je Džihan jak on neće moći da vlada svojim sinom.

Tajanstvena žena dolazi kod Džihana na brodu.Ona se predstavlja kao Selma i traži od njega da joj dozvoli da radi sa njim.Ona kaže da je Harun Erguvan uništio život njenom mužu i da ona želi da uništi njega.Ona pokušava da okrene Džihana protiv Haruna.Džihan je pita kako može da joj veruje i kako da zna da ona ne radi za Haruna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Selma odlazi u kancelariju kod Haruna.Ona mu govori da joj je Džihan ponudio posao.Kaže da sigurno želi da ga uništi jer je čuo da ona zna puno o njemu ( Harunu ).Ona mu predlaže da joj plati duplo više i da će u tom slučaju raditi za njega.

Zbog Hazal hotel gubi veliki posao.Džihan joj otvoreno kaže da ispravi grešku ili napusti posao.Mitat pomaže Hazal da sklopi posao koji je zbog nje otkazan.Asuman odlazi da kupi za sebe auto.Neko pomaže Ozanu da se od kompjutera ubaci u Hazalin telefon, kompjuter, laptop…
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site